Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Vathorst / Hooglanderveen

Voor jou

Een afspraak kost 95 euro en duurt 45 minuten.

Voor jullie

Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 115 euro en deze afspraak duurt 60 minuten.

Betalen en afzeggen

De betaling gaat via een factuur. En als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders de afspraak in rekening moet brengen.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommigen vergoeden helemaal niets. Goed om van tevoren even na te kijken dus. Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering niet, geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Als je er niet uitkomt, bel of mail dan even. Mijn praktijkassistent helpt je graag uitzoeken wat je eventueel vergoed krijgt. Je begrijpt dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Psycholoog Hooglanderveen: de voordelen

  • Je hoeft niet te wachten, ik heb geen wachtlijst en mocht het nodig zijn, dan verwijs ik je door.
  • Een persoonlijke benadering: in mijn betrokkenheid zoek ik naar een specifieke, op jou gebaseerde, benadering en werkwijze. Juist in ons contact ontstaat een antwoord op de vraag wat jij nodig hebt.
  • De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar: veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Maak een afspraak: bel gerust naar 033-2022036 of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst – Christina Baal.