Heb je een klacht over behandeling van Psycholoog Hooglanderveen?

Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen om met vakgenoten kennis te delen en om mijn cliënten een plek te geven waar ze met vragen over mij terecht kunnen. Zo ben ik lid van Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor jouw opmerkingen en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. Maar, als we er niet uitkomen, dan kun je altijd bij het NFG terecht.

Gegevens NFG

Het beste stuur je je klacht per brief naar het Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, Afdeling Registratie en Tuchtrecht-Instituut, Postbus 75, 9430 AB Westerbork. In een klacht moet staan:

  • Naam, adres en woonplaats van de klager
  • Naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde
  • Korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de klacht berust
  • Handtekening van de klager Voor meer informatie over het NFG kijk op NFG

NFG lid: 7807117221 AGB-code Zorgverlener: 90-045091

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het NFG, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf? Neem telefonisch contact op via 033-2022036 of vul het contactformulier in naar Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst. Ik help je graag.